Κανονικά συνεχίζονται οι πτήσεις της Condor, θυγατρικής της Thomas Cook

ΚΡΗΤΗ

Οι πτήσεις της Condor, της γερμανικής θυγατρικής του ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook που κατέρρευσε, πραγματοποιούνται κανονικά και δεν υπάρχει ανάγκη για μια μεγάλη επιχείρηση επαναπατρισμού ταξιδιωτών, όπως δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής ένωσης πολιτικής αεροπορίας BDL.

«Η Condor συνεχίζει τις πτητικές της δραστηριότητες κανονικά, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για μια επιχείρηση επαναπατρισμού όπως αυτή που έγινε με τη Germania», ανέφερε ο εκπρόσωπος της BDL σε δήλωσή του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Να σημειωθεί πως σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Χανίων «Δασκαλογιάννης¨ πραγματοποιήθηκαν κανονικά οι πτήσεις της Condor με την πτήση απο Φρανγκφούρτη να φτάνει στις 9:10 και να απογειώνεται στις 10:23 και με την πτήση απο Μόναχο να φτάνει στις 9:41 και να απογειώνεται στις 10:39.

Επίσης αναμένεται μια ακόμη άφιξη της Condor στα Χανιά στις 17:40 απο Ντίσελντορφ

Η κατάρρευση της Thomas Cook, του παλαιότερου ταξιδιωτικού ομίλου του κόσμου, έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες παραθεριστές να βρεθούν εγκλωβισμένοι σε διάφορες χώρες του πλανήτη, πυροδοτώντας τις μεγαλύτερες προσπάθειες στην βρετανική ιστορία για τον επαναπατρισμό ανθρώπων χωρίς η αιτία να είναι ο πόλεμος.

Πηγή : flashnews.gr